Uw visitekaartje op internet

Hoe professioneel is uw visitekaartje op het net? U geeft visitekaartjes aan uw relaties om een goede indruk achter te laten. Maar het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer is tegenwoordig een eigen website. Het is in veel gevallen de eerste en enige kans om een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw potentiële klanten en opdrachtgevers.

Uw website is geen online versie van uw brochure, maar een verlengstuk van uw organisatie. Een professionele website is ontwikkeld vanuit uw bedrijfsdoelstelling en bestaat uit pijlers; vormgeving, techniek, zoekmachineoptimalisatie en social media. Het samenspel van deze pijlers zijn bepalend voor succes. Digifresh werkt met een multidisciplinair team op het gebied van website ontwikkeling. Met onze werkwijze staan we garant voor online succes.

Bij het ontwerpen van een succesvolle website houden wij rekening met onder andere:

Vormgeving

Een onderdeel van webdesign is de grafische vormgeving. Grafische vormgeving is communicatie. Het uiterlijk van uw internetsite is vaak de eerste indruk die bezoekers krijgen van uw onderneming. Met creatieve vormgeving onderscheidt u zich ten opzichte van uw concurrenten.

Techniek

Bij de technische realisatie van uw website inventariseren we eerst welke functionaliteiten aanwezig moeten zijn. Vervolgens zetten wij het grafisch ontwerp om in een functioneel ontwerp met duidelijke navigatie en plaatsen de webteksten en afbeeldingen.

Zoekoptimalisatie - SEO

Een mooie en perfect functionerende website alleen is niet voldoende; hij moet goed door uw doelgroep gevonden kunnen worden in Google, Yahoo, Bing etc! Wij zorgen dat de juiste woorden op de juiste plaatsen staan, zodat uw website met blijvend resultaat gevonden wordt!

Social Media

Social Media Marketing maakt gebruik van sociale online diensten om een product of merk te promoten. Social media is een eenvoudige en effectieve manier om geïnteresseerden naar uw website te leiden. Wij leggen u graag uit op welke manier u er makkelijk en snel mee kunt starten!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.