Websites overzicht

Home Websites Websites overzicht

Websites overzicht

Complete websites voor ZZP-er tot middelgrote bedrijven

Je geeft visitekaartjes aan je relaties om een goede indruk achter te laten. Maar het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer is tegenwoordig een eigen website. Het is in veel gevallen de eerste en enige kans om een onuitwisbare indruk achter te laten bij jouw potentiële klanten en opdrachtgevers.

Je website is geen online versie van je brochure, maar een verlengstuk van jouw organisatie. Een professionele website is ontwikkeld vanuit jouw bedrijfsdoelstelling en bestaat uit pijlers; vormgeving, techniek, zoekmachineoptimalisatie en social media. Het samenspel van deze pijlers zijn bepalend voor succes.

Website oplossingen

Automotive websites, maatwerk websites, maatwerk webshops en maatwerk webapplicaties

Automotive
websites

Wil je graag profiteren van het gebruikersgemak van WordPress? Met onze WordPress autowebsite thema heb je een complete website waarmee je snel kunt starten.

Maatwerk
websites

Eigen wensen en ideeën over ontwerp en functionaliteiten? Samen met onze website specialisten realiseren wij jouw website die mooi en tevens functioneel is.

Maatwerk
webshops

Wil je producten aanbieden die ook echt worden verkocht? Onze webshop experts bouwen een creatieve en functionele webshop die ook echt doet waar het om gaat, verkopen.

Maatwerk
webapplicaties

Wil je bepaalde processen automatiseren kies dan voor een webapplicatie bij Digifresh. Van eenvoudige tot complexe vraagstukken. Wij verzorgen het hele proces.

Jouw wensen staan centraal

Bij Digifresh staan jouw wensen centraal. Hierin zijn jouw doelen erg belangrijk en iets om rekening mee te houden tijdens het ontwikkelproces.

Wij luisteren goed naar jouw ideeën. Door goede content helpen wij jou om je doelgroep te bereiken en denken pro-actief met je mee.

Is je doel om zoveel mogelijk producten te verkopen? Of dient de website om naamsbekendheid van je merk te vergroten? Voor alle doelen biedt Digifresh de juiste oplossing.

Wij zorgen ervoor dat je hoog scoort in de zoekresultaten van Google.

Volledig maatwerk of premium templates. Wij hebben voor ieder budget een oplossing.

Nieuwe website? Digifresh

Ben je echt op zoek naar iets nieuws en creatief? Wij willen je graag van dienst zijn!

Meer informatie?

Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact.

Klanten kiezen voor Digifresh