Websites

Professionele websites voor ZZP tot multinational

Je geeft visitekaartjes aan je relaties om een goede indruk achter te laten. Maar het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer is tegenwoordig een eigen website. Het is in veel gevallen de eerste en enige kans om een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw potentiƫle klanten en opdrachtgevers.

Je website is geen online versie van je brochure, maar een verlengstuk van jouw organisatie. Een professionele website is ontwikkeld vanuit jouw bedrijfsdoelstelling en bestaat uit pijlers; vormgeving, techniek, zoekmachineoptimalisatie en social media. Het samenspel van deze pijlers zijn bepalend voor succes.

Maatwerk websites

Heb je als autobedrijf of dealer eigen wensen over ontwerp en functionaliteiten? Samen met onze automotive specialisten realiseren wij jouw droom autowebsite.

WordPress websites

Wil je graag profiteren van het gebruikersgemak van WordPress? Met onze WordPress autowebsite thema heb je een complete website waarmee je direct kunt starten.

Webshops

Heb je een WordPress website en wil je graag jouw autovoorraad plaatsen op je eigen website? Met de WordPress voorraad plugin koppel je eenvoudig je eigen voertuigen aan je website.

Webapplicaties

Een eigen leasecalculator op je website? Met de LeaseCalculator van Digifresh geef je jouw bezoekers de mogelijkheid hun eigen leaseprijs te berekenen. Met jouw percentages natuurlijk.

WordPress plugins

Steeds meer mensen leasen. Met LeaseVoertuig kun je jouw autovoorraad inclusief leaseprijs op je website publiceren. Compleet met lijstweergave, detailpagina’s en bijbehorende formulieren.

SEO optimalisatie

Google bepaalt aan de hand van factoren welke website scoort en positie. Een groot deel van deze factoren zijn ‘on-site’ oftewel in jouw website. Door optimaliseren ga je beter scoren.

Meer zien? Bekijk onze portfolio

Meer informatie? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00
Copyright 2020 Digifresh