Betrouwbaar, veilig en flexibel

Hosting is het onderbrengen van een of meerdere websites op een server. Voor een optimale hosting van de website van uw bedrijf of instelling moet u bij Digifresh zijn.

Een juiste domeinnaam en extensie vinden kan soms erg lastig zijn. Daarom bieden wij ze allemaal aan, van .ac tot .zw (en de 250+ daartussen). We zijn er ook voor de persoon die juist die ene domeinnaam met opvallende extensie wil.

Laat Digifresh de hosting en domeinregistratie van uw website regelen en u bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen en persoonlijke dienstverlening. De medewerkers van Digifresh staan dagelijks voor u klaar om de hosting van uw website te verzorgen.

Hosting

Digifresh biedt diverse hostingpakketten voor bedrijven en particulieren die webhosting zoeken. Betrouwbaar, veilig, flexibel en met optimale support, ook in het weekend.

De betrouwbare servers van Digifresh staan opgesteld in twee availabilty-zones.

Een availability-zone is een los datacenter dat beschikt over een eigen stroomtoevoer (2N) en een eigen netwerk. Availability-zones kunnen volledig onafhankelijk van elkaar opereren.

Bekijk onze uitgebreide hostingpakketten. Meer informatie ›

Domeinregistratie

Een domeinnaam registreren is voor bepaalde extensies weleens een uitdaging. Wij hebben de kennis in huis om ieder domein succesvol vast te leggen. Bekijk onze mogelijkheden. Meer informatie ›

Waarom kiezen klanten voor Digifresh?

  • Creatief en functioneel
  • Alle expertise in huis
  • Persoonlijk, korte lijnen
  • Klantgericht
  • Deskundige supportafdeling

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.