fbpx

Hulp op afstand

Teamviewer. De oplossing voor een veilige, verbonden werkplek

Onze oplossing voor toegang en ondersteuning op afstand biedt snelle en veilige connecties, voor iedereen.

Teamviewer | Digifresh

Wij gebruiken Teamviewer

TeamViewer is de oplossing voor toegang, beheer en ondersteuning op afstand, die compatibel is met bijna elke desktop en elk mobiel platform, waaronder Windows, macOS, Android en iOS.

Toegang

Teamviewer is een beheer applicatie die wij gebruiken om in te kunnen loggen op uw computer, zodat we op afstand (samen met u) instellingen kunnen controleren of eventueel wijzigen.

Wij hebben op het moment dat je akkoord gaat met de teamviewer sessie toegang tot jouw systeem, waarbij je exact kunt zien wat we aan het doen zijn.

Je blijft uiteindelijk in controle, en je kunt de sessie op elk gewenste moment beëindigen.

Op deze manier wordt het voor je gemakkelijker om hulp te krijgen en kunnen wij je nog beter van dienst zijn!

Installeren Teamviewer

Download Teamviewer. Als je browser vraagt wat te doen met dit bestand; kies ‘Run’ of ‘Uitvoeren’.

Let op, het downloaden (en scannen) van dit programma kan even duren. Heb dus even geduld.

Doorgeven inloggegevens

Als het programma gestart is krijg je onderstaand scherm te zien. Geef aan Digifresh het nummer dat je bij “Uw ID” ziet staan, en de cijfercombinatie bij het “Wachtwoord”.

Middels deze gegevens kunnen wij veilig en vertrouwd op je PC inloggen. Geef je ID en Wachtwoord per e-mail door aan Digifresh.

Gebruik hiervoor ons e-mail adres support@digifresh.nl

Support nodig? Neem contact op met onze medewerkers

Meer informatie? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online support

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00
Copyright 2020 Digifresh