Snel, veilig en makkelijk

Teamviewer is een beheer applicatie die wij gebruiken om in te kunnen loggen op uw computer, zodat we op afstand (samen met u) instellingen kunnen contoleren of eventueel wijzigen.

Wij hebben op het moment dat u akkoord gaat met de teamviewer sessie toegang tot uw systeem, waarbij u exact kunt zien wat we aan het doen zijn. U blijft uiteindelijk in controle, en u kunt de sessie op elk gewenste moment beëindigen. Op deze manier wordt het voor u gemakkelijker om hulp te krijgen en kunnen wij u nog beter van dienst zijn!

Downloaden Teamviewer

Teamviewer voor uw PC kunt u hier downloaden.

Installeren Teamviewer

Download het .exe bestand via de link hierboven. Als uw browser vraagt wat te doen met dit bestand; kies ‘Run’ of ‘Uitvoeren’. Let op, het downloaden (en scannen) van dit programma kan even duren. Heb dus even geduld.

Doorgeven inloggegevens

Als het programma gestart is krijgt u onderstaand scherm te zien. Geef aan Digifresh het nummer dat u bij “Uw ID” ziet staan, en de cijfercombinatie bij het “Wachtwoord”. Middels deze gegevens kunnen wij veilig en vertrouwd op uw PC inloggen. Geef uw ID en Wachtwoord per e-mail door aan Digifresh. Gebruik hiervoor ons e-mail adres support@digifresh.nl

Als Digifresh klaar is met de sessie krijgt u een e-mail met de bevestiging. U kunt het programma dan weer veilig afsluiten.