Webmodules overzicht

Home Webmodules overzicht

Webmodules overzicht

Voeg extra functionaliteiten aan je website toe

Een webmodule is een stukje software of code dat kan worden toegevoegd aan een website om extra functies of functionaliteiten te bieden. Webmodules worden vaak gebruikt om specifieke taken of bewerkingen uit te voeren op een website, zoals het verwerken van formulieren, het integreren van sociale media, of het weergeven van bepaalde soorten inhoud op een website.

Webmodules kunnen worden ontwikkeld in verschillende programmageschriften, zoals JavaScript, PHP, of Python, en kunnen worden geïntegreerd met de website via een link naar de module of door het invoegen van specifieke code in de website. Veel content management systemen (CMS’s) bieden ook de mogelijkheid om webmodules te installeren via een plugin-systeem, wat het gemakkelijker maakt om webmodules toe te voegen aan een website zonder dat hier diepgaande technische kennis voor nodig is.

Webmodules oplossingen

WordPress voorraad plugin, Whatsapp module, Leasecalculator module en Leasevoorraad module

WordPress
voorraad plugin

Met de Digifresh WordPress voorraad plugin kun je snel en professioneel de autovoorraad op je eigen website presenteren. Inclusief lijstweergave en detailpagina’s.

Whatsapp
module

Met de Whatsapp module kun je eenvoudig in contact komen met jouw website bezoekers via WhatsApp, wat een snelle en gemakkelijke manier is om te communiceren.

Leasecalculator
module

De leasecalculator module is een tool die gebruikers kan helpen om de kosten van het leasen van een voertuig te berekenen. De calculator neemt verschillende inputvariabelen op.

Leasevoorraad
module

Met de leasevoorraad module beschik je altijd over het actuele auto aanbod van Nederlandse autobedrijven. Inclusief alle specificaties. Beschikbaar van 10.000 tot 60.000 voertuigen.

Modules waar de markt om vraagt

De experts van Digifresh weten wat de huidige markt vraagt. Aan de hand van deze informatie ontwikkelen wij modules die jouw in staat stellen om snel te reageren en jouw website up-to-date te houden.

Door goed te luisteren , te meten en marktinformatie ontwikkelen wij modules waar je echt iets aan hebt. Modules waar ook werkelijk om gevraagd wordt. Dat is de kracht van onze website modules.

Heb je een vraag of andere suggestie? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën.  Samen met onze klanten komen we vaak tot de beste oplossingen en tegen betaalbare prijzen.

Op zoek naar webmodule? Digifresh

Functionele en creatieve  oplossingen die je echt zoekt? Wij willen je graag van dienst zijn!

Meer informatie?

Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact.

Klanten kiezen voor Digifresh