Support

Digitale diensten voor ambitieuze autobedrijven

Snel schakelen. Reageren op de markt. Op je klanten en je concurrenten. Zeker nu. Als internetbedrijf kennen wij maar al te goed het belang van een autowebsite met optimale conversie om in de pas te blijven. Wij helpen je graag verder.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de autobranche bieden wij jou exclusieve autowebsites die wij geheel volgens jouw eigen wensen kunnen opmaken. Inclusief voorraadlijsten, detailpagina’s met alle specificaties van je voertuigen en bijbehorende formulieren en leasecalculator.

Meest gestelde vragen

Heb je als autobedrijf of dealer eigen wensen over ontwerp en functionaliteiten? Samen met onze automotive specialisten realiseren wij jouw droom autowebsite.

Hulp op afstand

Wil je graag profiteren van het gebruikersgemak van WordPress? Met onze WordPress autowebsite thema heb je een complete website waarmee je direct kunt starten.

Contact support

Heb je een WordPress website en wil je graag jouw autovoorraad plaatsen op je eigen website? Met de WordPress voorraad plugin koppel je eenvoudig je eigen voertuigen aan je website.

Meer zien? Bekijk onze portfolio

Meer informatie? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00
Copyright 2020 Digifresh