fbpx

Support

Onze professionele support 24/7 beschikbaar voor jou

Support bij Digifresh is uitstekend geregeld. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat je altijd kunt rekenen op een snelle en stabiele omgeving en werkende applicaties. Tenslotte, het is de ruggengraat van jouw organisatie.

Technische vragen kun je direct stellen aan onze Support. Onze medewerkers hebben ruime ervaring, zijn uitstekend op de hoogte van je situatie en staan voor je klaar. Het overgrote deel van de vragen kan direct worden opgelost. Ook hebben onze medewerkers nauw contact met de engineers, zodat ook zwaardere vraagstukken snel en adequaat worden opgepakt.

Meest gestelde vragen

Wij helpen je graag met jouw vraag of probleem. Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden. Zit je vraag er niet bij? Laat het ons weten

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand maken we gebruik van Teamviewer. Met Teamviewer is het mogelijk om via een beveiligde verbinding computerhulp op afstand te geven.

Contact support

Hulp nodig? Neem contact op met onze Support als je specifieke vragen, meer informatie of technische ondersteuning nodig hebt. Wij helpen je graag verder.

Heb je een vraag? Bekijk onze meest gestelde vragen

Direct hulp nodig? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online support

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00