fbpx

Websites

Professionele websites voor ZZP tot multinational

Je geeft visitekaartjes aan je relaties om een goede indruk achter te laten. Maar het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer is tegenwoordig een eigen website. Het is in veel gevallen de eerste en enige kans om een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw potentiële klanten en opdrachtgevers.

Je website is geen online versie van je brochure, maar een verlengstuk van jouw organisatie. Een professionele website is ontwikkeld vanuit jouw bedrijfsdoelstelling en bestaat uit pijlers; vormgeving, techniek, zoekmachineoptimalisatie en social media. Het samenspel van deze pijlers zijn bepalend voor succes.

Maatwerk websites

Eigen wensen en ideeën over ontwerp en functionaliteiten? Samen met onze specialisten realiseren wij jouw website die mooi en functioneel is.

WordPress websites

Wil je controle hebben over je eigen website? Met een WordPress website kun je zelf wijzigingen doorvoeren of extra pagina’s aanmaken. Wij zorgen dat deze compleet werkend is.

Webshops

Wil je producten aanbieden die ook echt worden verkocht? Onze webshop experts bouwen een creatieve webshop die ook echt doet waar het om gaat, verkopen.

Webapplicaties

Wil je bepaalde processen automatiseren kies dan voor een webapplicatie bij Digifresh. Van eenvoudige tot complexe vraagstukken. Wij verzorgen het hele proces.

WordPress plugins

Wil je meer functionaliteit aan je WordPress website toevoegen? De speialisten van Digifresh bouwen onderscheidende maatwerk plugins voor iedereen.

SEO optimalisatie

Google bepaalt aan de hand van factoren welke website scoort en positie. Een groot deel van deze factoren zijn ‘on-site’ oftewel in jouw website. Door optimaliseren ga je beter scoren.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op

Meer informatie? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00