fbpx

Automotive

Digitale diensten voor ambitieuze autobedrijven

Snel schakelen. Reageren op de markt. Op je klanten en je concurrenten. Zeker nu. Als internetbedrijf kennen wij maar al te goed het belang van een autowebsite met optimale conversie om in de pas te blijven. Wij helpen je graag verder met onze online digitale diensten.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de autobranche bieden wij jou exclusieve digitale diensten zoals autowebsites die wij geheel volgens jouw eigen wensen kunnen opmaken. Inclusief voorraadlijsten, detailpagina’s met alle specificaties van je voertuigen en bijbehorende formulieren en leasecalculator.

Maatwerk autowebsites

Heb je als autobedrijf of dealer eigen wensen over ontwerp en functionaliteiten? Samen met onze automotive specialisten realiseren wij jouw droom autowebsite.

WordPress autowebsites

Wil je graag profiteren van het gebruikersgemak van WordPress? Met onze WordPress autowebsite thema heb je een complete website waarmee je direct kunt starten.

WordPress voorraad plugin

Heb je een WordPress website en wil je graag jouw autovoorraad plaatsen op je eigen website? Met de WordPress voorraad plugin koppel je eenvoudig je eigen voertuigen aan je website.

LeaseCalculator

Een eigen leasecalculator op je website? Met de LeaseCalculator van Digifresh geef je jouw bezoekers de mogelijkheid hun eigen leaseprijs te berekenen. Met jouw percentages natuurlijk.

LeaseVoertuig

Steeds meer mensen leasen. Met LeaseVoertuig kun je jouw autovoorraad inclusief leaseprijs op je website publiceren. Compleet met lijstweergave, detailpagina’s en bijbehorende formulieren.

LeaseVoorraad

Op zoek naar een complete auto database van meer dan 25.000 voertuigen? Met LeaseVoorraad heb je de meest complete en actuele voorraad van autobedrijven en dealers van Nederland.

Meer zien? Bekijk onze automotive projecten

Meer informatie? Bel 020 – 8 950 450 of kies voor direct online contact

Openingstijden

Ma.-Vr. 09.00-17.00