Werk sneller & efficiënter

Digifresh ontwerpt en bouwt technisch hoogwaardige webapplicaties, portals, mijn-omgevingen en e-commerce oplossingen.

Web-based oplossingen gericht op interacties en transacties met externe doelgroepen van onze klanten of op digitalisering van de workflow in de back office van onze klanten. Van strategie tot en met de beheerfase.

Voor het ontwikkelen van een webapplicatie die volledig aansluit bij uw unieke wensen is het belangrijk de functionaliteiten goed in kaart te brengen. Daarom starten we bij iedere webapplicatie met een uitgebreide sessie om de strategie en het concept samen volledig uit te werken.

Complexe bedrijfsprocessen worden pas vereenvoudigt als deze gegoten worden in een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke omgeving. Een goed doordacht proces in combinatie met een fris en overzichtelijk ontwerp resulteren in een optimale webapplicatie.

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van uw webapplicatie zullen onze programmeurs aan de slag gaan met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat uw webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.