Automotive websites

Automotive websites

Snel schakelen. Reageren op de markt. Op uw klanten en uw concurrenten. Als internetbedrijf kennen wij maar al te goed het belang van een autowebsite met optimale conversie om in de pas te blijven. Wij helpen u graag verder.

In de loop der tijd is de expertise van onze organisatie zeer sterk gegroeid. Er is veel ervaring opgedaan met het professioneel opzetten en intensief begeleiden van diverse projecten. Internet is voortdurend in beweging, dus is het prettig te weten dat wij ook na een project klaarstaan met advies, service, kennisinput en innovatiekracht.

U wilt een nieuwe website waar uw voertuigen real-time en overzichtelijk worden gepresenteerd?

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de autobranche bieden wij u exclusieve maatwerk autowebsites die wij geheel volgens uw eigen wensen kunnen opmaken. Inclusief voorraadlijsten, detailpagina's met alle specificaties van uw voertuigen en formulieren. Maakt u gebruik van een occasionsysteem? Dan kunnen wij uw voorraad direct koppelen met uw website.

Heeft u reeds een website en wilt u uw deze uitbreiden?

Maak dan gebruik van onze Lease Modules. Verhoog uw omzet door uw voertuigen overzichtelijk te presenteren aan uw bezoekers met onze Lease Voorraad Module. Of maak gebruik van onze Lease Calculator Module waardoor u middels een overzichtelijke lease calculator de bezoeker eenvoudig een leaseprijs kan laten berekenen.

Lease Calculator Module

Genereer meer omzet met de Lease Calculator Module. Middels een leasecalculator en bijbehorende offerteformulier biedt u uw klanten nog meer service. Laat uw bezoekers eenvoudig een leaseprijs berekenen en gelijk een offerte aanvragen. Meer informatie ›

Lease Voorraad Module

Voorraad op uw eigen website? Met de Lease Voorraad module van Digifresh kunt u eenvoudig uw voorraad op uw eigen website plaatsen. Ook het koppelen van voorraden van externe dealers en autobedrijven behoort tot de mogelijkheid. Meer informatie ›

Bekijk hier ons laatste werk