Lease voorraad module

Met de Lease Voorraad Module (LVM) van Digifresh is het mogelijk om de voorraad van een dealer of autobedrijf op een professionele manier op een eigen website te integreren. Wij koppelen met de meest gangbare occasionsystemen zoals Autodata, CustomerConnect, Autodealers, InMotiv, Autosoft, OBS, Used Car Systems etc.

Bij de module krijgt u een lijstweergave met zoekmachine van de voertuigen en een uitgebreide detailpagina met formulieren.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om een compleet eigen huisstijl op te maken, zodat de module matcht met de eigen website.

INHOUD LEASE VOORRAAD MODULE
Koppeling met diverse Occasion Management Systemen
Het is mogelijk om één of meerdere voorraden te koppelen. Wij koppelen met de meest gangbare occasion systemen.
Lijstweergave van de voertuigen
De voertuigen worden op een professionele manier op uw website gepresenteerd. Inclusief foto's en uitgebreide zoekmogelijkheid.
Uitgebreide detailweergave van de voertuigen
De detailpagina van een voertuig bevat alle specificaties van het voertuig. Inclusief foto's, specificaties, accessoires, video's en formulieren.
Voertuigbrochure
Middels een PDF voertuigbrochure kan direct alle informatie van een voertuig worden afgedrukt en worden opgeslagen.
Respons formulieren
De bezoeker van uw website kan direct reageren middels informatie- en offerte formulieren.
WILT U EEN LEASE CALCULATOR OP UW EIGEN WEBSITE?
Genereer meer omzet met onze Lease Calculator Module. Middels een lease calculator en bijbehorende formulier biedt u uw klanten nog meer service. Laat uw bezoekers eenvoudig een leaseprijs berekenen en gelijk een offerte aanvragen. Meer informatie ›