Maak uw website vindbaar

SEO (Search Engine Optimization) maakt uw website beter vindbaar in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit resulteert in meer en kwalitatief betere bezoekers op uw website.

Uit onderzoek blijkt dat 100% van de zoekers de eerste drie links bekijkt terwijl slechts 20% de tiende link bekijkt. Goede vindbaarheid op de juiste zoekwoorden is dus essentieel voor het bereiken van uw doelgroep.

Binnen SEO wordt een onderscheid gemaakt tussen een drietal deelgebieden: Site techniek (in hoeverre is uw website makkelijk leesbaar voor zoekmachines?), Site content ( in hoeverre bevat uw website de juiste zoekwoorden op de juiste posities?) en Off-site (in hoeverre is uw linkprofiel ontwikkeld?).

Waarom SEO?

SEO (Search Engine Optimization) maakt uw website beter vindbaar in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit resulteert in meer en kwalitatief betere bezoekers op uw website. Goede vindbaarheid is dus essentieel voor het bereiken van uw doelgroep.

Voordelen van SEO

Hoge ROI

SEO geeft u een hogere Return On Investment dan iedere andere vorm van marketing. De investeringskosten zijn relatief laag vergeleken met de traditionele vormen van marketing.

Lange termijn visie

Waneer uw site eenmaal staat, goed design en geoptimaliseerd voor Google, dan is dat voor de lange termijn. Vergeleken met Google Adwords waar de kosten constant doorgaan, onvoorspelbaar zijn evenals uw positie in deze betaalde vorm van marketing. Met een gedegen SEO advies weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Gericht verkeer

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer bezoekers die gericht op zoek zijn naar uw product of service. Wanneer u op de eerste pagina van Google staat, dan zijn hogere inkomsten gegarandeerd.

Vergroten naamsbekendheid

Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor lokaal en landelijke bekendheid en dat voor een relatieve lage prijs. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw naam een begrip gaat worden voor uw product of dienst.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.