Vaste lijn sterft snel uit, internet only-abonnement rukt op

Vaste lijn sterft snel uit, internet only-abonnement rukt op

Het aantal mensen dat nog een abonnement kiest met een vaste telefoonlijn erbij, neemt hard af. Daar tegenover nemen steeds meer mensen een abonnement met alleen maar internet.

Dat stelt vergelijkingssite Pricewise op​ basis van een analyse van het aantal abonnementen dat via de site wordt afgesloten - enkele duizenden per kwartaal.

Daarin is een grote verschuiving te zien: afgelopen kwartaal koos nog maar een derde van de mensen voor een abonnement met een vaste lijn erbij. Terwijl dat in dezelfde periode een jaar eerder nog meer dan de helft was.

De populariteit van het alles-in-een-abonnement neemt daarmee in rap tempo af. Het meest gevraagde abonnement is nu degene waar een combinatie tussen internet en tv wordt gemaakt.

Meer en sneller internet

Internet only-abonnementen, met alleen internet, worden daartegenover populairder. Daar vroeg afgelopen kwartaal 20 procent van de mensen naar, tegenover 15 procent een jaar eerder.

admin

Privacy Policy Settings

Geachte relatie, de dienstverlening van Digifresh blijft op de gebruikelijke manier gehandhaafd tijdens deze uitzonderlijke periode.